On the move, Slider

Lækre sild & sang fra munden

 

Elsker simpelthen denne lille kuffert som blev købt til Mallorca ferien i sommeren 2015, den er super praktisk og kører som en drøm på dens fires små ‘fødder’- farverne, de brune nuancer spiller bare perfekt, ulempen ved ikke at have købt den i sin storebrors udgave på samme tid er at man ikke kan vide sig sikker på om farverne matcher hinanden trods for det er samme firma, brand og råvarer som er blev brugt… Men ejes skal storebror da… Nå! lad os lige komme ind på det, som dette indlæg skal handle om i virkeligheden.. Men er den ikke bare skøn???

Efter arbejde i dag bliver jeg hentet af det grå guld og manden for at drage med øst og lande på solskinsøen, Bornholm, hvor sildene er lækre, der synges via tale og nyde krøllebølle is skal der være plads til. Vi skal på en weekend getaway med forlængelse.

Har lært af tidligere erfaringer, ved jeg at jeg ikke kommer til at skrive et eneste indlæg til jer i denne weekend, ved også at billeder vil blive delt ud i flor på bloggens fan side og på IG profil og det bedste af det hele er at det er uden omkostninger at følge med på den ene eller anden sidelinje, du skal bare trykke på en følg knap – Skide nemt! Afslutningsvis vel jeg blot ønske jer en herlig fredag og en drøn god weekend.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar