Daglig basis, Fraklip, Slider

Directors cut

directors_cut2

Ha ha ha ha – Girner sgu lidt over mig selv. For filan hvor tager jeg mange billeder som egentlig bare forbliver liggende i galleriet på smartphonen… De ser ikke dagens lys men det vil jeg gerne lave om på, for dagens Danmark finpudser virkelig egoets image. I dag, i dette indlæg, kommer billeder af alt hvad mit kamera fanger og som ikke er udleveret på nogen sociale medier – KUN her på bloggen vil de sprede sig.

Er langt fra færdig med at vise er rundt i director cut projektet – Det bugner af billeder, næsten lige før min telefon får kvindelige former… (if you know what I mean) Jeg snapser altid billeder i alle mulige situationer, for hvornår man lige får brug for netop det motiv, landskab, selfie eller andet lækkerier til bloggen, Instagram, facen er jo ikke til at sige så er det godt at være forbredt… Jeg er måske lige lovlig forberedt.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Jeanette Henriksen at

  Jeg kender det alt alt for godt.. jeg tager også tit flere billeder af det samme motiv, lige for at få det fra forskellige vinkler osv.. Ha Ha.. Ender tit med at jeg engang om måneder må slette en masse fordi jeg har tage alt for mange.. Men billeder er jo dejlige.. Jeg elsker feks instagram og er nok list afhængig af det.. :D

  Knus <3

  • Svar Louise | Eightytwo.dk | Lifestyleblogger at

   Godt at hører jeg ikke er alene i verden om dette misbrug af kameraet.. Man tænker.. Hov det må jeg lige have et billede af, for måske kan jeg bruge det til bloggen eller til Instagram som jeg også er gået hen og blevet en smule afhængig af…
   Knus

  Skriv en kommentar