Læsestof, Slider, Teen science fiction

Vandflammens saga | Vilde bølger

Vi kan vist godt blive enige om at vejret er på retur eller retter sagt er gået i efterårhumør. Nu nærmer tiden sig hvor inde hyggen for alvor tager fat i os og vi sidder med levende lys og plaider i stuerne mens vinden rusker i buske og træer udenfor. Denne årstid har også sin charme, synes jeg personligt, at sidde trygt og varmt og læse i en bog med en varm kop te eller kaffe er sgu da hyggeligt.
I sommers, det er blot få måneder siden, læste jeg den første bog i Vandflammens saga med titlen ‘ Det blå hav’, læste den på to dage i sydens sol på Mallorca. Gik med sommerfugle i maven og ventede på at datoen 1. august 2015 skulle ramme det danske land, for der ville 2’eren udkommen i boghandlerne landet over. Tilfældigvis var jeg i the big city netop denne dag hvor der forefindes utallige af forhandler, netop København.

 

Mine forventinger var at den første boghandler jeg gik ind i ville have denne 2’er men jeg blev pænt skuffet og må tage næste i rækken, Arnold Busck, de ville helt sikkert have den på front hylden med nyheder.
Snydt igen – Say what! Sådan en stor forretning, som i øvrigt solgte mig den første til en særpris, havde den ikke hjemme, ren faktisk havde ingen af de butikker med kun bøger på reolerne den hjemme, skulle jeg have den, skulle den bestilles hjem via internettet, alt skal da også efterhånden foregå online, ihhh altså. På givende tidspunkt var jeg med det ene ben i København og det næste i udlandet, så kunne ikke få ønske bogen med på tur, øv altså. Alfaomega er at den er landet på matriklen, men er jeg påbegyndt endnu, efter 14 dages ejerskab, nej…. Nu ser jeg frem til at komme igang med den og leve mig ind i en fantasi verden med troldmænd, havheske, havfruer og magi, sluger det råt og sådan som etteren sluttede, må jeg have mere af historien.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar