Daglig basis

Skidt uge | Tante rød | Træning

2015-09-09 04.53.02 1-2

Forsøger at komme med lidt indput her på bloggen, føler ikke jeg har noget værdig at fortælle jer, ren faktisk har denne uge ikke været særlig god eller indspirende for mit vedkommende. Ugen har budt på nul og nix træning, vågnede mandag i dårlig humør og den skulle bare overstås hurtigst muligt så jeg kunne komme bedre ind på tirsdagen, hvilken jeg egentlig også kom. Har været mærket af tante rød og hun kom ganske rigtig også på besøg og ser frem til hun tager hjem igen – Har allermest lyst til at ligge mig i foster stilling og bare lukke af for verden, hun er absolut ikke flink ved mig denne måned.

Mandag starter endnu en uge, ser frem til at komme op og svede igen, har lagt nyt program for mig selv, ud af de tre trænings dage skal to af dem kun være fyldt med konditions-træning og den ene styrke træning, målet er som sagt at smide 10 kilo inden 2016.

Har du haft en bedre uge end jeg? – Så del med mig, slår med glæde lyttebøfferne ud! Ellers har jeg ikke andet på tapet end at ønske jer (dem som læser med) en herlig weekend. -Hvad skal du bruge din på?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar