Smagsløgene, Snack

Pølsehorn | Den sundere variation

2015-09-07 07.07.47 2

Synes jeg vil dele lækre og sundere udgave af pølsehorn som er så nemme og hurtige at lave, spiser dem selv som mellemmåltid eller blot som snack.

 


Til en portion på 12 stk. skal du bruge:
170 g. grahamsmel
75 g. hvid hvedemel fuldkorn
50 g. havregryn
25 g. gær
1 dl. vand
1 dl. mælk
0,5 dl. olie
2 æg (det ene bruges til pensling)
En knivspids salt
12 små kyllingepølser

Fremgangsmåden:
Opløs gæren i lunkent vand, og rør derefter mælk, olie og æg. Rør godt rundt Tilsæt grahamsmel, havregryn og salt, og til sidst fuldkornshvedemelet til dejen kan æltes (her kan det være der skal lidt mere eller mindre i end hvad opskriften angiver, bland det derfor i lidt efter lidt) Vend dejen ud på bordet, og ælt den godt sammen, herefter skal den hæve lunt i 30 min. Rul dejen til en pølse, del den på midten, og del de 2 stykker på midten, del så disse dejpølser på midten osv. indtil du har 16 små stykker. Tryk hvert stykke fladt til små trekanter, og rul kyllingepølserne ind. (Du kan evt. komme en streg ketchup i inden du ruller pølsen ind i dejen. Læg dem med samlingen nedad på en rist beklædt med bagepapir Pensel hornene med et æg, og drys evt. med ønskede kerner på toppen Bages i 20 min i ovn ved 180 grader varmluft

Opskriften strammer herfra

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar