Daglig basis

Celebrating the dead

Den 5. september er og vil altid være en højtidlig dag i vores familie, dagen hvor min far kom til verden, dagen som vi altid vil mindes ham med en fejring af hans fødselsdag og i går var en stor dag – Han ville nemlig have fyldt et skarpt hjørne, 60 år, skulle der have stået på fødselsdags kortet.
Det er tredje gang vi fejrer denne dag uden ham, den første var den dag jeg satte ham i jorden, sidste år var vi selvfølgelig også forbi hvilestedet og spiste en middag.

I år havde mutti planlagt at vi skulle spise fint på restaurant Flammen i Roskilde og i last minute blev frøken Møge inviteret med.Som den tosse min mor nu en gang er, havde hun været på shopping til os alle tre og vi fik gaver ved bordet, Mikkel fik en Bjørn Borg parfume, frøken Møge fik en bluse og jeg selv fik min ynglings creme fra Clarins.

Kan varmt anbefale at man prøver at spise en middag på Flammen, super koncept og lækker mad, det er ikke sidste gang vi har fyldt vores maver og hygget på dette spise sted..

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar