Fra medium til x-small, Træning

Totally newbie

Jeg ‘skylder’ lige en opdatering på begyndelsen af min livsstils ændring skråstreg vægttab. #gameon begyndte i virkeligheden i går, hvorfor jeg altid starter sådan et tiltag på en mandag hvor man blot synes alt er i mod en efter en herlig weekend, kan jeg altså ikke svare på.
Klokken 1700 var der et get stared hold som jeg var tilmeldt, fik en gennemgang af maskinerne i centret og kunne fyrer løs af alle de spørgsmål man evt kunne have.

Efterfulgt blev the newbies sat fri, hvor vi kunne boltre os og udøve motion. Egentlig blev det ikke meget fysisk hårdt arbejde, hvor til jeg lige må nævne at jeg fandt ud af hvor stærk jeg ren faktisk er, eller retter sagt ikke er. Er total gummi tarzan i kvindelig udgave.

Mens vi trænede så vi et hold som jeg brænder for at deltage på (om en lille måned tid) og nøj hvor så det fedt, lækkert, sjovt og hårdt ud – holdet hedder Bodycombat – Tror jeg bliver vild med den sport. Kender du det og har du gjort forsøget med det?
Erkender trods den smule vægtløftning i går, at det kan mærkes i de små muskler, ikke overdrevet men en følelse af ømhed er tilstede og jeg glæder mig rent faktisk til at tæske kroppen igennem i centret i dag…

Kører efter et full body program her i opstarten, sener vil der komme en personlig træner indover som skal tæmme og guide mig i mine fokus områder. Hvilken trænings form gør du brug af?


>2015-09-01 12.40.35 1


Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar