Læsestof

Et stykke af lykke

Du husker nok Fifty shades of grey trilogien? Historien med Ana Steel og Christian Grey, den umættelige serie som fangede mange kvinders hjerter og tid, kontrakten, sex og begær, det dominerende og kærlighedslivet som E. L. James indviede sine læser i. – Slugte alle tre bøgerne rådt for usødt og nu er bogen Grey, landet i mine hænder… woop woop… Jeg knus-elskede de bøger, var ukontaktbar når først bogen var åbnet, forelskede mig i de fiktive personer, savnede fortællingen da sidste side i sidste kapitel var læst, nu får jeg muligheden for at genopleve det hele blot set fra en anden vinkel, nemlig Christians. Efter første arbejdsuge og en alene lørdag, er mine planer små, formentlig vil du kunne fange mig dybt begravet på sofaen med netop denne bog åben, hvor jeg vil leve mig ind i en verden som jeg ikke selv lever på daglig basis, så er det ligesom ude, i ny og næ vil jeg oppe mig og hænge noget vasketøj op, denne dag er afsat til hvad jeg lyster og jeg har absolut en date med Mr. Grey.
Har du læst Grey? Fifty shades of grey – fortalt af Christian, hvad synes du om den (uden af afslører for meget)?


 


Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Jeanette Henriksen at

  Jeg har ikke læst bøgerne, men har set første film..
  Overvejer lidt om jeg skal læse dem efter jeg har se alle film eller om jeg evt skal læse den nye MR Grey bog alene.. kan ikke helt finde ud af det

  Knus <3

  • Svar Louise Wolff Andreasen at

   Jeg vil klart anbefale dig at få læse trilogien “de første” først inden Fifty shades of Grey… fortalt af Christian

   Bøgerne er langt bedre end filmen.

  Skriv en kommentar