Daglig basis

Enden er nær

Det er lige før og næsten, så tæt som det kan komme, nu er målet i sigte, der er lys forenden af tunnelen, synes nok lige at fredagen lader vente på sig i denne uge. Ugen har været ufattelig lang og dagene har sneglet sig afsted. Energien i denne uge har været frygtelig lav, når først man har ramt matriklen, er alt suget ud af en og batterierne skal genoplades. Enden på arbejdsugen er nær. Da det nu snart er fredag, så betyder det også at weekenden banker på døren, har ingen planer for disse to dage, andet end af smide manden afsted på arbejde og ellers bare rå-hygge for mig selv. Nu har han jo haft to dage hvor han kunne gøre som herren nu behagede så er det vel også fair at jeg får min ene dag til nusse om mig selv. Jeg ville blot lade jer vide at der forsat er liv i det gamle skrog samt jeg desværre oplever issues med at få bloggen på Bloglovin, arbejder på sagen og i er de første til at vide når det går i luften.Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar